Promotion Ribbon Watch!!!

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

Ika ada buat promotion pembukaan untuk Ribbon Watch..



Cantik kan? It is so special.. sangat sesuai dibuat hadiah.. nak pakai utk diri sendiri pn blh..

Menjimatkan dimana 1 jam ada 9 riben (tali) yang korang boleh tukar bila bila yg korang suka. Contohnya kalau harini pakai baju pink, jam pn blh tukar jadi warna pink..

Kalau dibeli secara berasingan jam ni berharga RM40 untuk 1 jam dan 1 riben. Untuk setiap tambahan riben akan dijual dengan harga RM10 satu riben. Kalau ditotalkan 9 riben dan jadi berapa? Mahal kan?

Jadi jangan lepaskan peluang ni..

Korang boleh gayakan pelbagai gaya. Ikut kreativiti korang..


Asalkan korang kreatif, ianya akan jadi sgt cantik! Jangan risau, kalau korang ikat betul betul, jam ni takkan terhurai dari tangan korang..

Kelebihan jam ni :-

i)   Unik & stylo.
ii) Water Resistant.
iii) Interchangeable (blh tukar tali)



Okay, ni adalah contoh riben yg ada dalam set Ribbon Watch ni. Ada 9 warna dan design yg berlainan..

Dari segi packaging pun cantik. Datang dengan kotak yg cute. So, kalau nak buat jadi present tu dah xada masalah. Boleh terus bagi je.. hehe


So, apa tunggu lagi.. Jangan lepaskan peluang.. Ika letak harga yg murah di Malaysia! Kalau anda survey ada yg lebih mahal lagi dari ini.. dan berkemungkinan akan naik lagi pada masa akan datang. Jadi, beli sekarang sementara masih ada masa!

PROMOTION END : 26/02/2013

PRICE : RM50 each  ( FREE POSTAGE )

BELI LEBIH DARI 2 SET, AKAN DAPAT DISKAUN LAGI.
SO,TANYA KAWAN KAWAN AJAK DIORANG BELI SAMA.
LAGI JIMAT JADINYA!

ADA WARRANTY 3 BULAN!!!


Sekiranya berminat boleh berurusan dengan ika melalui :-

FACEBOOK : EIKA SHARIF
WHATAPPS : 0143286192
SMS/CALL    : 0175457123/0135109529

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!!!

Thanks for reading.
Loves,
EikaSharif


~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

2 comments:

  1. boleh x ajar cm mner nk ikat tali jam tu.....kite buat asyik x mnjadi jew :( nmpak serabai gileww

    ReplyDelete
  2. Rm50 utk 1 tli ke mcm mne?

    ReplyDelete

::| EikaSharif Design. 2013. All rights reserved © |::