SHARING IS LOVING

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera..
Ehem. ehem.. Ika nk promote sikit actually. Ika dah mula buka bisnes balik secara kecil kecil macam dulu. Harap2 boleh dapat sambutan macam dulu. InshaAllah, Amin..

So, kali ni ika jual more kepada produk kecantikan. Dan, apa yg ika jual adalah apa yang ika sendiri pakai. Walaupun diri sendiri xdelah cantik pun.. =.=

Jadi, apa yg ika jual? biar ika share dulu pengalaman sendiri guna dan jual benda ni..

1) WONDERGLOW SKINCARE

  • Rasanya, produk ni ramai dah yang tahu kan keberkesanan dia?? Ika sendiri pengguna produk ni. Masa awal2 nak guna dulu, takut jugak.. tapi, yakin nak guna sebabnya produk  ni buatan malaysia dan dapat kelulusan dari KKM.. 
  • Kesan yang ika pakai, awal awal ika sendiri xsedar pun. tapi, lama lama makin ramai yang tegur nampak lain..
  • Lain? lain macam mana tu? Haa, ika ni bukan dalam kategori putih, biasa biasa ja. kadang kadang nampak cerah,kadang kadang nampak gelap.
  • Lepas ika pakai produk ni, kulit ika lebih cerah n bersih. extra shining lagi tau.
  • Ika pakai produk ni lebih kurang 2 minggu sebelum raya puasa. masa raya tu ada la jugak adik beradik yang tegur nampak cerah, bersih je muka.
  • dan sekarang ni dah masuk set 3 ika guna produk ni. ada kawan yg tanya, kalau berhenti pakai, effect kekal ke?
  • Rasa-rasa la kan, takkan la boleh jadi gelap balik kan??? Lagipun, benda yg elok, kenapa kita nk berhenti guna kan? kan lebih elok kita teruskan je..
  • Mahal?? bagi ika, harga produk ni sangat berpatutan..
  • sebabnya... sekarang ni, ika kalau keluar rumah, memang dah xmekap langsung. bedak pun dah xpakai..
  • Jadi, ianya menjimatkan.. dah xpayah beli bedak, dah xpayah beli mekap. original je..
  • okay, produk ni ada banyak jenis sebenarnya... Tapi, yang ika jual hanyalah yang basic sahaja..
  • basic pun ada 2 jenis.. 
WONDERGLOW SILVER SET

HARGA : RM100

Rasa macam mahal kn? Sebenarnya berpatutan je harga dia. RM100, tapi boleh tahan hampir 2 bulan. berat untuk set SILVER ni adalah 20g.Kesan dah boleh nampak walau pakai 1 set ni je.. Ika mula mula pakai yg ni je.. Tak sempat nak habis lagi orang dah tegur muka dah putih. ^_^  

WONDERGLOW GOLD SET
HARGA : RM120

Yang ni lebih kurang je dengan SILVER set. Kenapa harga dia mahal RM20?? Sebab, yang ni, pack dia lebih besar daripada yang silveri iaitu berat 25g. Dan tahan hampir 3 bulan. Lagi satu, kuasa dia adalah 2 kali ganda effective dari SILVER set.

* Ika jual pada harga yang sama dengan harga di kotak. Kecuali untuk Silver pack. Harga kat kotak adalah RM99.90. tapi, bila nk bank in susah kn utk sen sen kat belakang? Jadi pihak wonderglow sendiri menjual sebanyak RM100. 
* Tapi, ika akan jual sama pada harga kotak bagi sesiapa yg COD dengan ika. ^_^
* Tiada kos penghantaran. Ika kasi percuma je pos.. 

Ni gambar sebelum ika guna produk wonderglow.


Yang ni gambar ika yg terbaru selepas guna wonderglow.

Maybe ada yg xberapa nampak beza mungkin dalam gambar. Sesiapa yg memang dah pernah berjumpa ika, dan yang memang dah kenal ika. Mereka tau perbezaannya. ^_^ 

2) EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS

HARGA: RM35

Produk ni pun dah dapat kelulusan daripada KKM. Tak tipu, betul. Jujurnya, produk ni ika baru je pakai, baru nak masuk sebulan ika pakai. Tapi, effect dia ika dah rasa sikit sikit. Contohnya, kulit rasa lebih lembut, even tak pakai losyen pun. xcaya? Anda kena cuba sendiri, anda tau rasa dia mcam mana.

Okay, Emilay Whitening ni nk memutihkan satu badan dan secara kekal. Sebab kita makan dia kan. So, memang la kekal terus. Taknak pakai dh lepas tu pun xpe. Takdenya nk berubah balik. Jangan risau.. Kesan boleh nampak seawal 2 bulan kalau makan secara efektif. Sebotol ni ada 60 biji (untuk sebulan). 

Harga sebenar produk ni sebenarnya lebih tinggi dari yg ika jual ni, tapi ika jual murah sebab ika beli banyak. So, tak payah jual mahal2 pun takpa, amik untung sikit2 ja sudah. hehe And... jangan risau.. memang original.. 

* sama jugak macam wonderglow. Tiada sebarang kos penghantaran dikenakan untuk anda. ^_^

3) OBUSE SHEER COLOUR LIPTINT

HARGA :
1 BOTOL = RM8
2 BOTOL = RM 15

Yang ni dulu pun ika dah pernah jual. Sangat best pakai produk ni. Bila sapu dekat bibir tu, lepas lepas tu xrasa macam pakai apa2 pun kat bibir. Warna pun natural je..

Ada 3 warna sebenarnya untuk sheer colour ni. Merah, Pink & Oren. Warna oren ika takde stok kt tangan. So, kalau sesiapa berminat untuk beli warna oren, inform awal awal. Yang memang dah ada dekat tangan warna merah & pink sebab dua warna ni dapat sambutan tinggi. 

Ika sendiri guna dua dua warna ni je. Kadang kadang guna merah, kadang kadang guna pink. 

Kat atas ni contoh ye.. hehe

IKA ADA BUAT PROMOTION (COMBO SET) UNTUK KETIGA2 PRODUK KAT ATAS NI :-

COMBO SET 1 : WG SILVER + EMILAY = RM130
COMBO SET 2 : WG GOLD + EMILAY = RM150
COMBO SET 3 : WG SILVER + EMILAY + OBUSE SHEER (RED/PINK) = RM140
COMBO SET 4 : WG GOLD + EMILAY + OBUSE SHEER (RED/PINK) = RM160

*SEMUA FREE POSTAGE*

4) MINI COLORFUL HAND-SOCK


HARGA :-
1 pcs = RM7
3 pcs = RM20

Postage : RM6

Mini handsock ni comel je. kecik je. Kalau pakai tu hampir hampir siku la.. Ika pakai handsock ni dengan baju kurung.. Sesuai jugak nak pakai dengan jubah ke, t-shirt tangan suku tu pn boleh.. And, kalau nak pakai dengan sleeve tshirt pn boleh.. sebab kecik je, so xpanas.. Material pn lembut je.. Semua ada 12 warna.. lagi banyak beli, lagi murah ika kira. ^_^

* okay, ni lah produk produk yang ika jual setakat ni..
* Berminat boleh direct komen kat sini, ataupun pm ika dekat facebook ika.
* Kalau ada sebarang pertanyaan pun, boleh je terus pm ika ye.
* Kalau nak beli secara borong pun, ika terima.
* Lagi banyak anda beli, lagi murah anda dapat.
* Nak diskaun tambahan? Pm ika untuk maklumat lanjut.
* Ika bagi jaminan untuk semua produk yg ika jual, sebab produk produk ni semua ika sendiri guna.
* Nak COD kena tanya ika dulu. Samada ika dekat Penang atau dekat Shah Alam.
* Maklumat lanjut boleh Wasap ika : 014-3286192

Thanks for reading.
Loves,
EikaSharif


~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

::| EikaSharif Design. 2013. All rights reserved © |::