Mencari Kerja Part Time?

Assalamualaikum wbt. dan salam sejahtera.

Anda mencari kerja part time? Atau wang poket anda semakin kurang?

Haa, kat sini ika nk share satu benda.

Pengurus emel diperlukan. Boleh buat secara part time or full time. Atas pilihan masing masing la nak yang mana satu.

Senang sangat, kerjanya hanya perlu uruskan emel emel yang akan dihantar oleh sistem ke emel anda sendiri. Macam mana nak urus emel tu??

Anda hanya perlu reply emel tersebut dan terus terima bayaran untuk emel yang telah anda hantar tu.

Mudahkan???

Bayaran yang akan anda terima adalah RM90 untuk setiap 1 emel triplet yang dihantar. ULANGAN.. RM90 untuk 1 EMEL TRIPLET YANG DIHANTAR.

Apa lagi? Boleh la buat waktu waktu senggang yang ada, sambil sambil online, sambil sambil bersocial network. Plus, dapat jugak income sikit sikit.

Ingat, tiada hasil tanpa sebarang usaha. Yang penting kena usaha. InshaAllah pasti ada ganjaran kan.

Nak cerita panjang pun macam tak larat pulak nak menaip. So, boleh la rujuk dekat sini :-


Diingatkan:-
* Ini bukan skim cepat kaya/MLM.
* Bukan jugak moneygame ke apa ke.
* The real work.

Nak tau lebih lanjut?? Layari PENGURUS EMEL SEMENTARA DIPERLUKAN!

Jom like page jualan ika dekat sini FABBY HAUZ. Ada macam macam. ^_^


Thanks for reading.
Loves,
EikaSharif


~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

5 comments:

  1. Alhamdulillah, okay je. kena rajin sikit la. Sy dah balik modal dah. :) Join la, kalau rajin lagi, mesti blh dapat byk pnya. InshaAllah.

    ReplyDelete
  2. Kalau payment tu macam mana eh ?

    ReplyDelete

::| EikaSharif Design. 2013. All rights reserved © |::