Jangan lepaskan peluang jika anda penggemar aiskrim!

Jika anda benar-benar suka pencuci mulut, jangan lepaskan ini sekali dalam pengalaman seumur hidup.


Nak belajar tak cara-cara nak buat aiskrim macam dekat dalam gambar ni?? Nak tau tak resepi dia?
Kalau nak tau, jom baca kat bawah ni..

Dato'Chef Fazley Yaakob nak buat bengkel cara-cara menyediakan pencuci mulut sedap ni yakni aiskrim. Jom la join ramai-ramai. Mana tau, nanti boleh bukak kedai ke. haa.. Selain tu, bila korang join bengkel ni, korang akan dapat beg cenderahati sorang satu bernilai RM80.

Kalau nak tau, kalau daftar secara berkumpulan, maksudnya 2 orang atau lebih, yuran penyertaan yang korang kena bayar murah je, sorang RM20 sahaja.Cepat cepat daftar sekarang. Jangan lepaskan peluang, kalau malas nak daftar secara online, boleh je pergi daftar terus dekat tempat bengkel tu berlangsung nanti, dengan bayaran penyertaan RM30 sorang.

Banyak ilmu yang boleh dipelajari melalui bengkel ni nanti. Banyak jugak resepi yg korang akan dapat, tips2 sediakn pencuci mulut, teknik dan sebagainya.

So, rajin-rajinkanlah diri anda untuk mendaftar dan join bengkel ni. Insha-Allah tak rugi.

Kat bawah ni ika sediakan maklumat lain ye, yakni tempat dan tarikh bengkel akan dijalankan.


Nak daftar sekarang??? Ataupun nak tau maklumat lebih lanjut??? Boleh lawat laman web kat bawah ni ye.


Haa, kejap kejap. Selain daripada korang boleh join bengkel tu, ada contest yg korang boleh join jugak tau. Berpeluang memenangi bekalan tab ais krim F & N Kong's selama setahun. So, apa tunggu lagi..

CEpat cepat Klik SINI >>> ICE CREAM INSPIRATION WORKSHOP

Thanks for reading.

Loves,
EikaSharif


~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

HARUS CUBA - 5 KOPI terhebat di Asia.

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

Ramai tak dekat sini penggemar kopi?? Nak tau tak dekat mana kopi yang terhebat sekali dekat Asia ni?? Nak tau??

5 kopi terhebat di Asia. dekat sini ika senaraikan kelima lima negara tersebut okay. Pastikan kalian yang penggemar kopi ni, bila pergi ke negara-negara tersebut, wajib minum kopi situ okay. Jom layan..

1. Vietnam



4. India

5. Bali

Nak tau lebih details kenapa kopi dekat 5 tempat ni adalah THE BEST, sudi sudilah baca dengan lebih lanjut di sini sebabnya ika xtau secara details sangat, sikit sikit je tau. hihi



p/s : Kalau nak kopi yang boleh mencantikkan kulit wajah dan seluruh tubuh anda, untuk kelihatan lebih berseri dan gebu, jawapan dia PERLA COFFEE. Dijamin berkesan. Jom dapatkan yang original dengan harga yang berpatutan. Hanya RM55 FREE POSTAGE!! 

Facebook : FABBY HAUZsms/wasap : 014-3286192

Thanks for reading.

Loves,
EikaSharif


~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

::| EikaSharif Design. 2013. All rights reserved © |::