Jangan lepaskan peluang jika anda penggemar aiskrim!

Jika anda benar-benar suka pencuci mulut, jangan lepaskan ini sekali dalam pengalaman seumur hidup.


Nak belajar tak cara-cara nak buat aiskrim macam dekat dalam gambar ni?? Nak tau tak resepi dia?
Kalau nak tau, jom baca kat bawah ni..

Dato'Chef Fazley Yaakob nak buat bengkel cara-cara menyediakan pencuci mulut sedap ni yakni aiskrim. Jom la join ramai-ramai. Mana tau, nanti boleh bukak kedai ke. haa.. Selain tu, bila korang join bengkel ni, korang akan dapat beg cenderahati sorang satu bernilai RM80.

Kalau nak tau, kalau daftar secara berkumpulan, maksudnya 2 orang atau lebih, yuran penyertaan yang korang kena bayar murah je, sorang RM20 sahaja.Cepat cepat daftar sekarang. Jangan lepaskan peluang, kalau malas nak daftar secara online, boleh je pergi daftar terus dekat tempat bengkel tu berlangsung nanti, dengan bayaran penyertaan RM30 sorang.

Banyak ilmu yang boleh dipelajari melalui bengkel ni nanti. Banyak jugak resepi yg korang akan dapat, tips2 sediakn pencuci mulut, teknik dan sebagainya.

So, rajin-rajinkanlah diri anda untuk mendaftar dan join bengkel ni. Insha-Allah tak rugi.

Kat bawah ni ika sediakan maklumat lain ye, yakni tempat dan tarikh bengkel akan dijalankan.


Nak daftar sekarang??? Ataupun nak tau maklumat lebih lanjut??? Boleh lawat laman web kat bawah ni ye.


Haa, kejap kejap. Selain daripada korang boleh join bengkel tu, ada contest yg korang boleh join jugak tau. Berpeluang memenangi bekalan tab ais krim F & N Kong's selama setahun. So, apa tunggu lagi..

CEpat cepat Klik SINI >>> ICE CREAM INSPIRATION WORKSHOP

Thanks for reading.

Loves,
EikaSharif


~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

HARUS CUBA - 5 KOPI terhebat di Asia.

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

Ramai tak dekat sini penggemar kopi?? Nak tau tak dekat mana kopi yang terhebat sekali dekat Asia ni?? Nak tau??

5 kopi terhebat di Asia. dekat sini ika senaraikan kelima lima negara tersebut okay. Pastikan kalian yang penggemar kopi ni, bila pergi ke negara-negara tersebut, wajib minum kopi situ okay. Jom layan..

1. Vietnam



4. India

5. Bali

Nak tau lebih details kenapa kopi dekat 5 tempat ni adalah THE BEST, sudi sudilah baca dengan lebih lanjut di sini sebabnya ika xtau secara details sangat, sikit sikit je tau. hihi



p/s : Kalau nak kopi yang boleh mencantikkan kulit wajah dan seluruh tubuh anda, untuk kelihatan lebih berseri dan gebu, jawapan dia PERLA COFFEE. Dijamin berkesan. Jom dapatkan yang original dengan harga yang berpatutan. Hanya RM55 FREE POSTAGE!! 

Facebook : FABBY HAUZsms/wasap : 014-3286192

Thanks for reading.

Loves,
EikaSharif


~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

Read, Share and get rewards.

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

harini ika nk kongsikan web iklan yang boleh bagi kita ganjaran. Mungkin tak banyak, tapi boleh la sikit sikit kan. Sebenarnya dulu dulu ika dah pernah share dah benda ni. Tapi, takpe maybe ada yang xpernah tau kewujudan benda benda ni lagi kn?

ada ke web iklan yg nk bagi duit dekat org senang senang? Ada je. Tak caye ke? dah berapa ramai dah sekarang ni buat duit dengan share iklan dkt fb? twitter? ramai kn? macam mana blh ramai org share kalau diorg tu xdpt gnjaran?

masa ika mula mula berblog dulu, ika just tau nuffnang je. hehe tpi, ika tetap xreti nak dptkan duit dari nuffnang tu. xsilap ika, sampai sekarang reward ika dlm nuffnang dok byk tu je, xpernah bertambah tambah. hehe

Start pada tu, ika mula kenal ChurpchurpGushAd , dengan 8Share. Apa benda la semua ni eh? Korang blh je klik word tu, nnti akan keluar page dia, ika dh letak link dalam tu okay.

Pengalaman ika sendiri dengan benda benda ni semua ika akan cerita ok. Sampai skrg pn ika still guna lagi 3 web ni utk buat duit poket. Even, ika x fokus benda benda ni, tapi ada la jugak earning dlm tu, cuma mls lagi nk cash out. biar banyak banyak nnt baru cash out. hihi so, jom baca kat bawah ni eh.

1. Churpchurp

Ika rasa churpchurp ni memang dh femes kot. semua org mesti tau punya kewujudan web ni. Okay, churpchurp ni 1 medium iklan yang akn mintak kita share beberapa iklan yg tersedia dlm social media yg kita ada, mcm facebook, twitter and mana mana je lah yg blh. Selalunya, kita akan dpt reward bila ada org yg klik link yg kita share tu. Selalunya nilai dia adalah Rm0.20 per unique click. apa maksud unique click tu?? Okay. unique click tu maksudnya org lain lain klik, dia berdasarkan ip address kita la. setiap laptop ada ip address sendiri kn? haa, so, xblh la kita nk klik byk2 kali utk dpt banyak  duit. hehe diorg blh detect la. Kadang kadang tu akan ada yg smpai RM0.40 per unique click. depend la pda iklan tu. So, blh je kalau korang nk try, rajin share, dpt la income. Dlam 10 org yg nampak link kita share tu, mesti akan ada sekurang-kurangnya sorang yg akan terdetik utk klik. Kan??? Haa, so tunggu je la smpai dpt. Biar lambat, asalkan dapat. hihi Cara nk join senang je. Xde modal pn. Dan.. korang blh mula cashout, bila earning korang cukup Rm100. so, Korang just kena register dekat webpage Churpchurp ni je. senang sangat, korang blh register sama ada nk guna cara manual iaitu dengan email ataupun blh direct sign up guna akaun twitter. senang kan? So, apa lagi, jom lah try.

 Klik Sini >>> Sign Up ChurpChurp 

2. GushAd

Gushad ni plak rasanya xberapa femes kot. sebabnya ika banyak tengok org ramai guna churpchurp dengan 8share tu je skarang ni. sebenarnya, gushad ni lagi senang tau. cumanya, dia punya iklan xberapa banyak sangat la macam yg churpchurp dengan 8share tu. dua medium tu selalu update iklan. tapi, gushad ni kadang kadang ada, kadang kadang takde. but still, xsalah pn kalau kita join. Yg ni cara nk share senang, sebab dia kadang kadang tu akan direct bagi kita reward just by share dkt twitter. ada beza antara Share a link, dengan tweet a message.Dan reward dia pun xconstant. ada sesetengah tu, dia just suruh kita follow twitter sekian sekian, dh blh dapat Rm1. ada yg kita just tweet je, blh dpt Rm0.20,Rm0.40 or Rm1. depend la. ada sesetengah just kena buat servey. dpt la Rm1. tapi, nasib la kadang kadang tu takde apa2. memang kena banyak bersabar sikit dengan GushAd ni. Utk GushAd plak, minimum cashout dia adalah Rm60. So, jom lah daftar. sama je macam churpchurp. kena register dekat web dia samada guna email ataupun twitter ataupun facebook. pilihla yang mana senang utk korang.

Klik sini >>> Sign Up GushAd

3. 8share

8share ni plak ika rasa sangat sangat la femes sekarang ni. ramai dh yg join. sebabnya iklan dia selalu update, lepas tu minimum cash out dia Rm50 je. so, blh la selalu cash out. hihi sama je macam yg churpchurp dengan gushad. kena  share link dekat social media, then dpat la earning. malas nk cita panjang panjang. hihi sebab sama je dari yg atas tadi. So, korang boleh register dekat sini ye.

Klik sini >>> Sign Up 8Share

# Mungkin ada yang akan tak percaya dengan medium medium ni. Tapi, percayalah, korang boleh jana duit dengan medium ni. even tak banyak sangat, itu lebih baik dari takde langsung. 
# Kenapa diorg blh bayar kita?? sebabnya kita dah buat iklan, kita sharekn iklan yg diorg mmg nk share. diorg pn sebenarnya org tgh jugak, syarikat akn byar diorg, then diorg bayar la kita sebab kita naikkan trafik. faham idok? nk cita panjang panjang pn xreti. tapi, mmg ni la medium blogger buat duit tambahan.

Sorry la. bkn semua blogger mampu buit duit dengan blog. kena ada skill tersendiri, tapi mostly blogger dpt jana income dgn cara macam ni la. iklan iklan. diorg dpt komision dri situ. even, bkn la niat sebenar buat blog utk cari duit, tpi itu hanya sampingan. ok? So, why not kita pn try sama?

Pilih medium yg korang minat, ataupun join je semua ok?


Sekian, selamat menjana wang tambahan secara perlahan lahan.

Sikit-sikit lama lama jadi bukit

Thanks for reading.

Loves,
EikaSharif


~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

Mencari Kerja Part Time?

Assalamualaikum wbt. dan salam sejahtera.

Anda mencari kerja part time? Atau wang poket anda semakin kurang?

Haa, kat sini ika nk share satu benda.

Pengurus emel diperlukan. Boleh buat secara part time or full time. Atas pilihan masing masing la nak yang mana satu.

Senang sangat, kerjanya hanya perlu uruskan emel emel yang akan dihantar oleh sistem ke emel anda sendiri. Macam mana nak urus emel tu??

Anda hanya perlu reply emel tersebut dan terus terima bayaran untuk emel yang telah anda hantar tu.

Mudahkan???

Bayaran yang akan anda terima adalah RM90 untuk setiap 1 emel triplet yang dihantar. ULANGAN.. RM90 untuk 1 EMEL TRIPLET YANG DIHANTAR.

Apa lagi? Boleh la buat waktu waktu senggang yang ada, sambil sambil online, sambil sambil bersocial network. Plus, dapat jugak income sikit sikit.

Ingat, tiada hasil tanpa sebarang usaha. Yang penting kena usaha. InshaAllah pasti ada ganjaran kan.

Nak cerita panjang pun macam tak larat pulak nak menaip. So, boleh la rujuk dekat sini :-


Diingatkan:-
* Ini bukan skim cepat kaya/MLM.
* Bukan jugak moneygame ke apa ke.
* The real work.

Nak tau lebih lanjut?? Layari PENGURUS EMEL SEMENTARA DIPERLUKAN!

Jom like page jualan ika dekat sini FABBY HAUZ. Ada macam macam. ^_^


Thanks for reading.
Loves,
EikaSharif


~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

::| EikaSharif Design. 2013. All rights reserved © |::