segmen : Tingkatkan follower & earning..

Assalamualaikum wbt...

Sekali lagi ika join segmen.. untuk keseronokan, sambil sambil buat kawan..


nk join jugak, klik je banner kat atas ni okay.. ;)

sebelum terlupa, korang follow la ika dekat twitter ika ni okay ;) and nk add fb pun blh (insya-Allah ika approve k)...

tagged : NZ, MI

tengok2 lah kt mana yg ada ads tu, klik la ea? hihi


~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

14 comments:

  1. TQ Join , sory saya lambat update senarai peserta
    >>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen.html

    Awak dah boleh start segmen ni,follow blog peserta yg join dan klik la ads kalau ada :)twitter pun.
    SELAMAT BERSEGMEN ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2.. ok,nnt sy follow... hehe ;)

      Delete
  2. done kat sini..salam kenalan...bkak2.wah cantikla header :)
    mbawa amanat spt yg dperkatakan dan telah selesai.berangkat dlu..nnt dtg lg :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal... hehe cantik ke header tu? simple sgt.. btw, thanks... ;)

      Delete
  3. singgah cnie..klik ads sy plak..:)

    http://nuruldya13.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    ReplyDelete
  4. hai eika. thanks for follow me and click my ads. i hit back :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum, saya dari segmen yang sama. follow dan click ads saye balik. ;)
    http://sitinurshamimie.blogspot.com/2010/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    ReplyDelete
  6. Hai. Singgah Sini Dari Segmen Yang Sama. Dah Click Ads Awak Dan Follow Awak ^^

    Singgah Blog Zakiah Pulak Tau.
    Jangan Lupe Click Ads Zakiah

    http://diaryzakiah.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    ReplyDelete

::| EikaSharif Design. 2013. All rights reserved © |::