Aisekerem...

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.


Sedaaapppnyaaaa..... ^__^

Haa, macam mana tengok aisekerem kat atas? Sedap x? sedap x? Sedap kann.. Huwaa.. Tetiba rasa macam nak sangat sangat sangat sangat sangat makan aisekerem ni.. Magnum.. Sedaaaappppp... Tolong bagi 1 kat ika blh? ~_^ ihik. Alaa, melawak ja pun. Takpa takpa. Esok ika g cari sendiri..

Entah kenapa tah tetiba je rasa cam nak makan aisekerem... k lah, nak share je.. Selamat menikmati magnum.. Eh, tak silap ika aisekerem magnum ada yg baru kan? Yeay, esok nk try. Yeay.^_^ Bye.

Kalau tak silappppp....



magnum buat promosi kot? Yee dak? Kalau tak silap ah. Kat wayang 1 utama. Betui ka dak eh? Takpa, sapa free p la usha, kalau betui bagitau ika okay.. Arigato ozaimas. ^_^
Kalau nak tau pasai aisekerem ni lagi p tengok page dia kat facebook tu.. Ika tau yg pasai gsg 1 utama tu kat situ lah.. ihik.. ^_^ Tak tau page dia? Sat sat.. Ika bagi link eh...


Ada yang baru punya flavor : Chocolate brownie dgn chocolate strawbery... Jom try.. K, tak sabarnya esok.. Kalau ada org nak tlg bagi pun best jugak ni.. (harapan je lah) =.= Kalau nk bagi, bagi chocolate brownie eh.. hehehe ^_^



Thanks for reading.

Loves,
EikaSharif.



~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

1 comment:

  1. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete

::| EikaSharif Design. 2013. All rights reserved © |::