Follower dah cukup target!!

Assalamualaikum dan petang semua....
ok.. ika happy harini..
nk tau kenapa? nk tau tak?
hehe first, ika baru tukar header lah korang..
thanx la, ramai yg ckp cantik... great lah...
tu yg ika seronok tu tau.. hihihi
dan...dan.. 
follower ika dah cecah seratus!!!
Alhamdulillah... xtau nk ckp apa...
tapi,memang seronok sgt lah...
so,follower yg ke-100 ni adalah Mr ZF..


haa,yg ika bulatkan tu la ZF okay...
the one yg komen-komen pasal blog ika tadi...
nk baca komen dia???
boleh la tekan kt SINI ok.....
thanx haa ZF sebab ckp header ika cntik...
malu sudah ni.. =.='
hehehe
so,itu saja yg ika nk tulis lah...
and, kalau korang nk tau sekarang ika dalam proses membaikpulih blog ika lah..
kalau korang tengok kt ats tu ada menu tabs kan??
ye,ika nk wat tuto... kalau psal photoshop itu dari ika sendiri lah ye...
but,yg blogspot tu ika campur-campur ok...
so,harap korang rajin-rajin view blog ika lah ye....
thanx all for ur supporting.. 
really appreciate it...


~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

6 comments:

  1. sukanya ZF... huhuhu....:b

    ReplyDelete
  2. snowthenraibow : thanx.. i terjah u nnt... ;)
    ZF : hehe keep in touch la eh... ;)
    aliarosli :thanx okay.. ;)

    ReplyDelete

::| EikaSharif Design. 2013. All rights reserved © |::