New Header lah..

Assalamualaikum semua..
sihat? Alhamdulillah... ok.. cer korang tengok header ika tu?
hehe baru lah... ye,ika baru jer tukar tadi...
2 hari buat pilihan nk letak yg mna satu... sebab ika ada buat 3 header..
last-last yg ni lah yg jadi pilihan ika...
cantik x? cantik x?
xkesah la xcantik pun kn.... janji ika suka...
>_<
so,apa komen korang tentang header baru ika ni??
kenapa ika xbuat yg transparent punya??
oh,mmg pernah buat, tapi xletak pun sebagai header...
sebab ika rasa xcntik lah!
sebab kalau wat yg transparent ni,kenalah kreatif kn..
well,ika xkreatif..
so,better ika buat yg simple-simple jer kn...
jnji ika selesa...
so,korang ringan-ringankanlah tangan korang menekan keyboard dekat laptop/pc korang utk komen pasal header baru ika ni..
ok... ;)
tengoklah perbezaan ni ok...

ini yg lama lah.... berapa lama dah ika pkai yg ni ntah.... ^_^


dan.... dan... yg ni....

yang baru lah... more kepada pink kn?
hehe entah.. tetiba tersuka tengok warne pink ni haa...
so,buat je lah..

ok, komen tau....



~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

7 comments:

  1. lawa la header baru dia.. i like.. :D

    ReplyDelete
  2. waahhh... thanx semua... >_<

    ReplyDelete
  3. simple dan sedap mata memandang :D

    ReplyDelete
  4. thanx.. thanx.. kena simple2 jer.. xnk nmpk serabut.. hee :D

    ReplyDelete

::| EikaSharif Design. 2013. All rights reserved © |::