Contest MEGA2012 Hazwan Hairy

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera...

Harini ika terpanggil untuk join satu contest yg kedebaboom okay.. yakni contest mega2012 hazwan hairy.. macam mana contest ni? dpt apa? haa, contest ni simple je actually.. just tempekkan header korang yg cun melecun tu kasi kat hazwan hairy tu.. nanti dia upload msuk fb personal blog.. pemenang akn dikira melalui jumlah 'Like'.. mcm biasa yg tu.. nk byk korang kempen... hadiah dia? total hadiah semua mencecah RM220 okay! nk tau lebih lanjut korang boleh terus terjah blog penerbit contest. ceh, penerbit pulak... penganjur? aa, sesuai tak cmtu? ok ok.. lantak lah, korang paham paham sendiri lah nohh..


Nak join?? xpayah segan silu klik gambar atas ni ea.. ^_^

Ok, so ika pertaruhkan header ika yg tertempek kat ats blog ika yg indah ni.... xde la gempak maha hebat kann.. tapi, kira ok la tu ada jugak header dokk.. ^_^

Aku dan Hidupku

Ada maksud tak ea header ika nih? hmm, ekceli.. ika buat header ni saja saja ja.. sebab rasa bosan tengok header yg lama.. so, tiba tiba tangan teredit macam ni... simple je kan? menunjukkan nama kepada tuan punya blog yakni Eika Sharif.. pastu tempek la gambar ika kat situ nk bagi kenai Eika Sharif tu sapa.. pastu hat bawah tu 'Secalit Bicara Seungkap Kata' tagline la konon kononnya.. ok x tagline tu? tu menunjukkan yg ika punya blog adalah officially personal blog.. apa yg ika rasa ika fikir itu yg ika merapu dlm ni... ok.. tu ja makna header ni.. arigato ozaimas... ^_^

Pesanan Penulis : Ok, semua.. cepat-cepat join contest ni tau.. 

Thanks for reading.
Loves,
Eika Sharif


~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

3 comments:

  1. wahhhh terima kasih..mula2 nk ckp salam knl ea..tq sgt sbb sudi join contest ni...comel2..hahaha....gudluck tuk anda tau....

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...

    GOOD LUCK!!!!

    Miss z tak ada FB,
    tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

    Kalau sudi LIKE lah headr miss z juga eh :)

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

    ReplyDelete

::| EikaSharif Design. 2013. All rights reserved © |::