Di saat aku mencintaimu...

video


Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Semoga engkau kan mengerti
Tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Maaf sungguh ku tak bisa
Untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Aku inginkan diri mu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

** dari dulu ika dengar org ckp lagu ni best... tapi,ika xpernah buka n dengar pun.. huhu so,tadi saje je boring2... so,bkak la youtube kn... n tangan ni dengan lancarnya menaip Dadali- Di saat aku mencintaimu
first dengar lagu ni sekali ngan video dia.... terus tersentap dalam hati... wah,fee nya lagu ni... so,ika meneruskan pendengaran ika dan cuba mengahayati setiap bait kata2 dalam lagu ni.. fuhh... memang best.. sgt mendalam maksud dia... n ika terus teringat kisah hidup ika... ahha.. mula nk feel balik la 2 kn...  tapi,seriously... memang agak terasa dengan lagu ni.. sedih sgt2.. :'( hurrmm... xpelah... korang enjoy je la lagu ni eak.... ika nk g kerja dah.. bye2....

~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

No comments:

Post a Comment

::| EikaSharif Design. 2013. All rights reserved © |::