Besok??? start keje BARU!!!

Assalamualaikum....
sihat semua??
yaa,ini first entry ika utk hari ni...
kenapa???
entah...
kekurangan sumber idea la harini...
hahahaha
caya x? caya x?
erm,ikut la..
seyes... ika xde tajuk harini...
so,mlm ni ada sikit nk cter ngan korang semua...
siang tdi ika tetap BW cm biasa...
cume xwat post je..
hee :D
erm,besok kn... besok kn....
ehehehe >_<
ika dh start keje dekat office yg ika cter ritu tu...
ahhaa...
cmne la gamaknya ika keje besok ea...
entahlah...
berserah je lah..
hahaha
klu xboleh jugak.. kita bako je lah....
asal la asyik ayat ni jer kn??? hehe c(:
nnt ika pn nk cpta ayat sndri lah..
kite tngok femes ke x kn...
hahaha memang ika suka perasan... so?? xpuas hati??
jgn la cmtu...
mana da... ika ni kn baik2 jer.. sopan santun... lagi...
c(:
ok2... korang semua doakn jer lah ika esok yea...
yer,balik keje besok kul 5 ptg... so,smntara tnggu my sis dtg amik...
pastinya ika akn melilau seketika di sunway yer...
nk ikut???
jom2... tnggu ika kt situ ok!! ;)
i love you... >_<
ok lah... nt out dulu lah yea.....
korang BW lah dulu...
oh,sebelum terlupa...
kepada mereka2 yg mengfollow ika...
pastikan anda betul2 ingn mngfollow ika yer....
i love all my follower... gracias.... arigato ohaimasta... shi shi ni...
>_<



~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

3 comments:

  1. Good luck ;D
    kerja leklok..jgn lambt bngn lak T hehe.

    ReplyDelete
  2. selamat bertugas di tempat baru

    ReplyDelete

::| EikaSharif Design. 2013. All rights reserved © |::