"Mr. Kamikaze buat segmen senang lagi"

ok.. bila ika mula BW... inilah jadinya...
ehehehe >_<
Assalamualaikum n selamat malam semua...
malam masih muda kn?? hehe
so,ika BW dulu lah kn..
chill... >_<
erm,terjumpak segmen ni time BW....
dari blog Mr. Kamikaze sndiri....
ni banner nyer...

! erk !

cntik kn header blog ni???
hehe >_<
nk join???
klik header tu k..
tamat esok ni....
so,,cepat2 tau....
senang je... kena describe sal blog kita...
so,sekarang ika nk describe k....
...........................
blog ika mula dicipta pada 19hb 11 2010...
baru bpe bulan je kn.... hehe >_<
mula2 buat dulu serius xreti apa2 langsung....
even nk letak layout pn blur (sengal gila kn?) >_<
lepas tu... makin hari ika makin tau la.....
first follower ika Paan...
kezen ika sndri.... 2 pun sebab ika yg sruh dia follow...
haha
kalau x, silap2 xde sapa nk follow ika kn??
then,dh lama2 sikit... mkin la bertambah follower ika ni....
skarang dh nk msuk 40...
(ceh,baru 40 kn... org len dh ribu2..)
biar la...
sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan???
>_<
dlm blog ni tiada sebarang kutukan ataupun mencari publisiti murahan yea...
blog ni lebih kurang macam diari ika la..
but,x semua la kt dlm ni...
yg blh je la...
hehe
more about ika...
xbyk sgt cter sal org lain....
haa,teruja seketika bila haritu ika berjaya wat tutorial utk Photoshop...
hahahaha >_<
sebab tu la first tuto yg ika wat....
blog ika xsecntik blog2 org lain...
xreti sgt nk edit2 blog ni....
so,ika cari yg smple2 je...
n ada jugak yg kata blog ika slow????
yee kee???
xperasan la pulak!!
tapi,kalau betul kasi komen ye....
^_^
tujuan ika berBW and mengJOINkn diri dlm segala segmen dan contest adalah utk mmperknalkan blog ika yg buruk ni.....
kalau tengok blog ika ni....
rasa cm smple x????
hehe
tpi,penuh ngan gmbr kan???
saje syok2..
header tu ntah yg ke-berapa dh ika tukar....
teringin nk wat header yg transparent tu...
tapi,ika xberapa nk kretip lah nk design cun2...
hehehe >_<
blog ika adalah ikut style ika!!
tapi,sebarang cadangan amatlah dialu-alukan...
ngee ~~ >_<
dan ika amat mengharapkan utk mengenali lebih ramai blogger di luar sana tu...
teringin nk jadi cm Fatin Liyana, Ben Ashaari n Yuyu Zulaikha...
>_<
(boleh ke haa???)
......................................................................
ok la Mr. KAmikaze...
takat ni jer ika mmpu tulis... ehehe
harap2 diterima lah yea...
>_<

~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

2 comments:

  1. salam ziarah..ucu dah folo cni ^_^

    ReplyDelete
  2. hehe wasalam.. ok.. i'll follow u back!

    ReplyDelete

::| EikaSharif Design. 2013. All rights reserved © |::