kontest SWEET FACE & STYLE GITUUUUU

hai... Assalamualaikum... selamat pagii semua...
korang sihat harini???
bagus2... meh nk bagi hadiah sikit...
hehe
ika perasan kan???
yee laa.. xpasal2 nk kiss korang....
haha xpe2...
hadiah tuk korang..
sebab ika saaaayang korang!!
ahakz...
ok2... jom tengok apa ika nk melalut..
hehe
eh,bukan melalut lah... 
cube tengok tajuk kt atas tu...
haa,see...
ni lah padahnya bila ika bosan2...
blogwalkinng....
pastu mula la jumpak mcm2 contest...
hehehe
pastu teringin la nk joinnyer kan.....
actually byk lagi contest....
tapi,tunggu dulu.....
hehehe >_<
yee laa.. satu-satu la kn...
hai,bila la ika pulak leh wat contest ea??
ehehe teringin jugak nk jadi terkenal cm Fatin Liyana, Yuyu Zulaikha...
(perasan la tu leh jadi cam diorang)
..............
...
ok2.. back to main topic eh...
so,ika jalan2 tadi terjumpak la contest ni
'kontest SWEET FACE & STYLE GITUUUUU'
haha >_<
dari mna??
haissshhh...
dari blog si comel Syafrina tu la....
hehehe sebelum ni ika join cik syafrina tu pnya contest....
tapi,tarikh tutup lmbat laagi...
den xsbar dh nk tnggu keputusann.
(macam kau nk menang je kn ika)
.........................
.........
haa.. ni banner tuk contest ni....

haha...
so,kalau korang rasa nk joint... just klik gambar tu ok.. ;)
.............................
.........
ok... ika nk letak gambar ap yea...
well,ika ni dah la x cute....
apatah lagi sweet...
tapi,sebab teringin jugak nk join benda ni....
dengan segan dan silunya ika pertaruhkan gambar ni.....
...........
.......

haha... amacam??
sweet x korang rasa????
yee laaa.... ika tau ika x sesweet korang kan????
xpe2...
den sedar diri....
tapi... xsalahkan??? nk cuba2?? hehehe
ok....
kenapa ika rasa gambar ni sweet????
xtau la... tapi,korang xrasa ke gmbar ni memang sweet???
hehe >_<
senyuman yg comel... mata yg menawan.. pipi yg monggel....
OK!! ika PERASAN!!!
padahal satu pun x masuk dalam list kn? kn? kn???
hehehe >_<
sebenarnya ika rasa gambar ni sweet bukan sebab cute ke,comel ke,hapa ke...
tapi,it have it own style kn???
paling mahal kt tahi lalat tu....
(sekali lagi ika perasan)
hehehe ^_^
xde lahh... memain je...
gambar ni sweet sebab gambar ni sendiri...
maybe sesetengah mata xnmpk kesweetan dlm gmbr ni...
tapi,bagi ika sweet la....
n tang mna yg kata style tu eak????
xjumpe kn???
hahaha ika pun xtau kt mna yg style tu...
tapi,yang pasti gambar ni memang ada STYLE lah !!! c(:
sebab mata ika xnmpak sebelah....
pakai baju kurung lagi tau!
ayu dokk???
(sila pengsan kalau ika ayu)
hehehe >_<
ok2... dah la... xnak melalut panjang2.....
.......................
.........
next syarat is kena tag kawan2.. besa la tu kn....
so,ika nk tag.....

dengan

hehehehe >_<
njoy!!!

yg ni baru sweet kn????

~ Biar aku hilang segalanya, namun aku tidak akan pernah menyesal untuk menyintaimu ~

6 comments:

  1. hehe thanx2... jom la join sekali..

    ReplyDelete
  2. awww aww, gudluck dear
    nak join jugak boleh? heee

    ReplyDelete
  3. alya.. nk join klik je kt gmbr tu k... hehe

    ReplyDelete
  4. hai dear!! tenks 4 ur participation! sweet gmba tu..heee =]

    ReplyDelete

::| EikaSharif Design. 2013. All rights reserved © |::